AttoPilot Users Group

Smarter Cheaper Faster

In a continuing effort to consolidate the information pertaining to the care and feeding of Attopilot, here is a table I made up describing the various states and indications from the IMU AP-------
I'll gladly update it if any errors are found,
Bryan


Views: 84

Reply to This

Replies to This Discussion

Thanks for that Bryan
One correction I need to make; sometimes when I set the home position by flipping the mode switch to Auto, the LED will to to an off state instead of on.
Byran, Is this for a Version 2 board?


Bryan Cuervo said:
Bryan "One correction I need to make; sometimes when I set the home position by flipping the mode switch to Auto, the LED will to to an off state instead of on."
On a 3.0 board I found that whether the LED is on or off depends on the exact timing of when you switch it away from Auto and the state of the LED at that point.
Another confusion that caused me many hours of headache is that the gap between series of flashes in Auto Mode is so small that it looks like continuous flashing. (Which I understood as a fault indication).  It is in fact just the way the flashes have been programmed.
Does anyone know of a way to reset the config file in V2. I made a change to the Vehicle number and now I can't get atto to respond to commands from the GCS.

Reply to Discussion

RSS


Locations of visitors to this page

© 2017   Created by Gary Mortimer.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service